mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

ENCÀRRECS PARTICULARS // MOBLES A MIDA // REGALS


Us mostrem aquí alguns dels nostres treballs fets per encàrrec: mobles personalitzats i a mida per a particulars, objectes de decoració, encàrrecs de disseny exclusiu com regals personalitzats...

No dubteu en posar-vos en contacte si teniu algun disseny a mida que necessiteu crear. Podeu demanar més informació sense compromís!
O visitar la nostra botiga online.


DISSENY I ENCÀRRECS PERSONALITZATS


mueble televisor palet

Moble palets a mida

Moble de palets a mida per al televisor i la resta d'aparells electrònics. Té quatre prestatges hàbils i acabat en color roure clar que combina amb la resta de la decoració.ampoller fusta palets

AMPOLLER PERSONALITZAT

Ampoller personalitzat amb dos prestatges per a cerveces i un penjador de copes a la part inferior. Fet a mà amb fustes de palets reutilitzats.

ampoller vi a mida

Ampoller vi a mida

Ampoller de vi a mida per a 35 ampolles, fet amb fusta de pi i vareta roscada per a un disseny més obert i lleuger.


nom amb fusta

Nom en fusta

Personalitza els teus regals! En aquest cas hem tallat a mà el nom de Lucía sobre fusta i pintat de color rosa i blanc. Encarrega el teu ja!

taula cuina a mida

Taula cuina ferro i rajoles

Vam crear aquest conjunt de taula i tamborets a mida amb les rajoles que ja servien per a decorar i donar color la cuina. La combinació dels colors i els materials, estructura de ferro i rajola, fa que queda molt elegant, original i bonic!

cabecero madera

Mobles pis fusta

Mobles de fusta a mida en acabat blanc:
Capçal de llit blanc decapat a mida, amb dues lleixes com a tauletes de nit i stencil en color groc Sweet Dreams.
Taula de centre amb fusta de palets i rodes.

 

capçal personalitzat

Capçals personalitzats

Capçals fets a mida, color blanc amb un stencil personalitzat per a cadascun d'ells. És hora de somiar amb Star Wars!

estructura ferro taula

Estructura de ferro

Per a la nova decoració d'aquest pis, en blanc i fusta, hem fet aquesta estructura de ferro per a la taula del menjador a mida, acabat color blanc.

caseta ocells fusta personalitzada

Caseta ocells fusta

Caseta per a ocells de fusta, feta a mida en color menta per a la decoració de l'habitació d'una nena molt maca!

 

sobre de fusta personalitzat

Sobre fusta personalitzat

Sobre de fusta a mida i personalitzat per a allargar la vida d'aquest conjunt de taula i cadires de vímet d'una casa rural familiar.

mobles a mida

CUINA I LAVABO A MIDA

Per a completar l'interiorisme d'aquesta nova obra, ens encarreguen una barra a mida per a la cuina de fusta. Amb el frontal vertical i customitzat a mida, sobre de fusta i prestatges amb el mateix acabat. Per al lavabo, una pica a mida d'estructura de ferro amb efecte òxid i lleixes de fusta blanc decapat.

cadira restaurada

Cadira restaurada

Substitució del respatller i seient de fusta per peces noves de xapa. Se li ha donat un acabat efecte òxid a tota la cadira.

prestatge a mida

Prestatge a mida

Prestatge a mida per a aprofitar tot l'espai de l'habitació, amb disseny personalitzat: estructura de ferro gris clar i lleixes de fusta.

 

taula palets

Taula centre elevable

Taula de centre en color blanc feta a mida a partir de llistons de fusta. El sobre està protegit amb vidre i té un mecanisme que permet elevar-lo per a una major comoditat.

bagul fusta

Bagul de fusta

Bagul de fusta fet a mida per a l'emmagatzematge de mocadors, bufandes... Fet a partir de fusta de pi amb acabat nogal i detalls recuperats com el tirador.

 

escriptori a mida

Escriptori a mida fusta i ferro

Escriptori fet a mida amb estructura de ferro color gris fosc i sobre i calaixos amb fusta de faig. Un moble molt pràctic i amb estil!

lavabo a mida

Lavabo a mida

Lavabo fet a mida i totalment personalitzat, amb moble de fusta i cantoneres de ferro i mirall a conjunt color gris plata amb cargoleria vista. Únic i original!

perfil muntanya fusta

Perfil muntanya Collsacabra

Sota comanda hem fet aquest skyline o perfil de la muntanya Collsacabra (Girona) en fusta, medeix un metre de llarg i té un acabat rústic. Un element decoratiu únic i segurament especial.

 

lletres de fusta

Lletres fusta a mida

Lletres de fusta personalitzades i fetes a mida per a penjar a la paret de l'habitació de l'Ava. Una decoració única!

llit infantil de fusta

Llit infantil de fusta

Llit infantil fet a mida i totalment personalitzat. Somier, estructura i capçal de fusta de pi amb estrella troquelada. Per a que tingui somnis feliços!

taula de centre palet

Taula de centre palet

Taula de centre feta a mida amb fusta allistonada de dos nivells i rodes per a una millor mobilitat. Acabat en color blanc decapat.

 

mobles fusta lavabo

MOBLE I MIRALL LAVABO

Moble de fusta acabat color roure fet a mida, amb tres calaixos i un armariet. Mirall quadrat amb marc de fusta a conjunt amb l'estètica del moble i els colors terrosos del lavabo.

prestatge tuberia

PRESTATGE INDUSTRIAL

Prestatge fet a mida d'esil industrial amb estructura de tuberies de ferro amb acabat color negre forja i tres lleixes de fusta de color roure envellit.

cabecero madera letras

CAPÇAL DE FUSTA PERSONALITZAT

Aquest dormitori respira bon ambient amb aquest capçal a mida i personalitzat de llistons de fusta de pi amb la paraula "Somia" pintada a joc amb les tauletes de nit. Bons somnis!

taula televisor palet

TAULA TV I AUXILIAR DE FUSTA

Mobiliari a mida per a la sala d'estar: taula per a televisor i altres aparells electrònics i taula auxiliar de fusta acabat color pi d'estil industrial, amb cantonades arrodonides i segells vistos.

llit matrimoni a mida

LLIT MATRIMONI A MIDA

Llit de matrimoni a mida i personalitzat, amb estructura interior de ferro i exterior de fusta color blanc, amb calaixos per a emmagatzematge. Capçal allistonat de fusta de pi amb endolls encastats i tauletes de nit amb calaix. Així es descansa millor!

mirall amb llum

MIRALL AMB LLUM

Mirall de cos sencer fet a mida per a vestidor. Disseny personalitzat amb colors negre i vermell i tot el perímetre de bombetes per a una millor il·luminació i vista.

moble lavabo ferro

MOBLES LAVABO FERRO

Mobles de lavabo fets a mida amb estructura de ferro color blanc amb tovalloler i dues lleixes a mida; una amb baldosa hidràulica/blanca i l'altra feta a partir d'una porta restaurada, decapada, polida i com a nova!

taula centre industrial

TAULA CENTRE INDUSTRIAL

Taula de centre de disseny personalitzat i feta a mida d'estil industrial. Llistons i taulell de fusta gruixut amb acabat roure clar i creuetes laterals i rodes de ferro de 15 cm de diàmetre. Una passada de taula!

taula centre elevable

TAULA CENTRE AMB CALAIX

Taula de centre amb mecanisme elevable de fusta amb diferents tons. Aquesta taula té rodes i la part superior tancada a mode de calaix per a poder-hi guardar les estovalles, etc. Molt pràctica i maca!

consola a mida

CONSOLA PERSONALITZADA

Consola de disseny personalitzat amb estructura de ferro i cargoleria vista color negre, lleixa i calaixos de fusta de pi. Una consola d'estil industrial feta a mida maquíssima!

capçal a mida

CAPÇAL LLISTONS FUSTA

Aquest capçal de llit fet a mida es converteix en la peça central de decoració del dormitori d'estil rústic amb llistons de fusta de diferents tonalitats. Lleixes de fusta incorporades a mode de tauletes de nit.

galant de nit

GALANT DE NIT

Galant de nit de disseny personaitzat, amb suport i safata de fusta per a rellotge, etc. i estructura de ferro color efecte òxid per a donar elegànica i modernitat al dormitori. Un clàssic fet a mida!

 

taula menjador

TAULA POTA FERRO

Taula de menjador feta a mida amb sobre fet de taulell d'OSB i pota de ferro en forma de V amb només un punt d'ancoratge a terra i paret. Ferro amb soldadures vistes i envarnissat incolor per a un acabat més industrial.

sobre fusta decapat

SOBRE FUSTA COLORS DECAPATS

Sobre de taula de fusta de pi efecte allistonat amb diferents colors decapats i efecte envellit per a taula auxiliar a mida.

taula centre industrial

MOBILIARI INDUSTRIAL A MIDA

Mobles d'estil industrial fets a mida per a la decoració i vida del menjador: taula de centre amb rodes, taula auxiliar per a l'ordinador y moble consola per a les petites coses i la peixera. Tot amb fusta de pi color roure i estructura de ferro. Genial!

taula cuina a mida

TAULA FERRO I ROURE

Per a aquesta cuina oberta es fa a mida una taula d'estructura de ferro tubular amb sobre de fusta de roure massissa. La taula auxiliar més petita continua la veta de la fusta quan es combinen les dues per a crear una taula extra gran per a més convidats.

taula centre vitrina

TAULA DE CENTRE+VITRINA

Taula de centre feta a mida per a un col·leccionista. Aquesta taula-vitrina amb estructura de ferro i fusta està pensada per a guardar-hi la figura del Falcó Mil·lenari de Lego i ser a la vegada una peça de mobiliari pràctica i maca.

taula bobina

TAULA BOBINA A MIDA

Taula auxiliar feta a mida amb forma de bobina de fusta amb acabat color blanc satinat i sobre amb vidre. Una combinació perfecte d'estil industrial i chic per a la llar.

penjador infantil

PENJADOR PERSONALITZAT

Regal personalitzat per al gran Simón que va fer 1 anyet: penjador de fusta de pi color roure amb el seu nom troquelat amb el fons de color blanc.

escriptori de fusta a mida

ESCRIPTORI DE FUSTA RECONVERTIT

Hem aprofitat la fusta d'un moble de menjador malmès i l'hem reconvertit en un escriptori amb calaixera per als petits de la casa.

lavabo a mida

LAVABO A MIDA

Per a la reforma d'aquest lavabo, hem realitzat un moble de fusta de pi acabat colo roure amb pica sotaencimera, mirall rodó de fusta i lleixa per a la cantonada a mida.

lavabo industrial

LAVABO INDUSTRIAL

Lavabo d'estil industrial amb estructura de tub quadrat i fusta de pi acabat envarnissat color roure. Fet a mida per a aquest lavabo nou i pica de sobre encimera. Una xulada!

mirall fusta

MIRALL DE FUSTA AMB LLUM

Mirall amb laterals de fusta amb llum tipus tocador, fet a mida per a aquest nou lavabo, a conjunt amb el moble de la pica, maquíssim!

taula fusta i ferro

TAULA CUINA A MIDA

Taula a mida per a la cuina d'estil modern, amb sobre de fusta de roure i potes tubulars de ferro en color negre.

llit canapé a mida

LLIT CANAPÉ A MIDA

Llit fet a mida amb canapé de fusta i estructura de ferro en color blanc per a aprofitar l'espai d'emmagatzematge, a més a més de ser una solució molt elegant per al dormitori.

prestatges a mida

PRESTATGES DESPATX

Prestatges a mida amb estructura de ferro i lleixa de fusta de pi acabat color natural per a solucionar una necessitat d'emmagatzematge i ordenació per a aquest despatx d'espai reduït.

taula menjador fusta

MOBLIARI MENJADOR A MIDA

Taula de menjador de llistons irregulars de fusta amb afegit a joc per quan vénen convidats i moble modular a mida amb la mateixa fusta per al racó amb bagul i armariet per a una nova llar a Sitges.

moble menjador

MOBLE SALA D'ESTAR

Moble modular en fusta amb armari, bagul i repisa per a la televisió fet a mida i en conjunt amb el sobre de la taula del menjador: diferents taulons de fusta de pi en color roure.

prestatge modular

MOBILIARI A MIDA FUSTA I FERRO

Taula de fusta i ferro per a escriptori i prestatge modular amb portes a joc per a aquest piset de Cadaqués.

taula menjador fusta i ferro

TAULA DE CENTRE A MIDA

Taula de centre a mida amb estructura de perfil de ferro en color blanc i sobre de fusta color roure envellit encastat. Molt elegant!

taula menjador a mida

TAULA MENJADOR A MIDA

Taula de menjador a mida amb taulell de fusta de pi de 4 cm de gruix i perfil de ferro per als laterals i les potes en color blanc. Elegància per a aquest pis de Ribes.

taula menjador a mida

CONJUNT WOODY METAL

Fins a Girona hem portat aquest conjunt Woody Metal de tamborets i taula amb estructura de ferro i sobre de llistons de fusta de 4 cm de gruix. Molt xulo!

armari fusta i ferro

MOBLE DORMITORI

Moble per al dormitori amb estructura de ferro en color blanc i fusta acabat pi natural amb un calaix i armari.

taula i cadira infantil

TAULA I CADIRETA FUSTA

Conjunt de taula i cadireta a mida per al peque de la casa feta en fusta de pi acabat color roure clar. La cadireta es pot guardar sota la taula i les cantonades rodones el fan més segur, a més de maco!

lleixes fusta

LLEIXES DE FUSTA

Lleixes de fusta de pi de 25 mm de gruix acabat envarnissat color roure fosc amb perfil de ferro en color blanc per a la subjecció a paret. Decoració a mida per a aquest lavabo.

taula fusta i forja

TAULA FUSTA I FORJA

Taula amb sobre de fusta de pi acabat color roure clar i base de forja en color negre per a balcó.

barana balcó

BARANA A MIDA DE XAPA

Barana a mida feta amb perfil de ferro i xapa perforada pintada en color verd per a aquest balcó de fusta.

taula fusta i potes de ferro

TAULA RÚSTICA EXTERIOR

Taula d'estil rústic amb sobre de llistons de fusta acabat color roure clar i potes de ferro en forma d'X per a gaudir del bon temps sota la pèrgola.

moble lavabo fusta

MOBLE LAVABO FUSTA

Estructura de fusta a mida per a aquest moble de lavabo fet a partir de peces de fusta massissa encara amb forma d'arbre.

cartell casa rústica

CARTELL FUSTA CASA RÚSTICA

Cartell de fusta per a exterior a mida amb lletres SELLENRA troquelades a mà per a la decoració de l'entrada de casa rústica particular.

taula fusta palets

TAULA FUSTA PALETS

Taula amb estructura tubular de ferro amb soldadura vista i sobre de llistons de fusta de pi de palet per a una cuina a mida a Reus.

mobles fusta cuina

CUINA DE FUSTA A MIDA

Cuina feta a mida amb portes de fusta de pi acabat roure clar i tiradors en color negre. Rústica però moderna.

moble fusta i ferro bufet

MOBLE BUFFET FUSTA I FERRO

Moble buffet a mida amb estructura de ferro gris fosc, fusta de pi en color roure clar i portes amb reixeta per a un disseny més rústic.

cartell fusta i xapa

CARTELL FUSTA I XAPA

No és mal regal un cartell troquelat a mà en fusta i amb fons de xapa de ferro per a recordar i decorar la paret. Una passada!

cartell fusta bbq

CARTELL FUSTA DECORACIÓ BBQ

Cartell de fusta d'aspecte rústic, troquelat a mà per a la decoració d'aquesta barbacoa exterior.
Una idea genial!

xapa industrial a mida

XAPA DE FERRO DECORATIVA

No hi ha res millor que fer un regal personalitzat, a mida i amb tota la inteció: xapa decorativa pintada en 4 colors.

taula menjador a mida

TAULA MENJADOR FUSTA I FERRO

Taula menjador amb sobre de roure massís amb potes de ferro color blanc encastades en la fusta.

estanteria casa particular

ESTANTERIA DE FERRO A MIDA

Estanteria feta totalment a mida amb estructura de ferro color blanc, lleixes i armariet inferior per aquest acollidor pis de Vilanova i la Geltrú.

taula menjador sitges

TAULA MENJADOR RÚSTICA SITGES

Potes de ferro rectangular en acabat blanc i sobre de fusta rústica amb la forma del tronc per a aquest acollidor menjador de Sitges.

lleixa de fusta i ferro

PRESTATGE DE FUSTA I FERRO

Prestatge de paret d'estil minimalista amb lleixa de fusta de pi color roure fosc amb dos quadrats de ferro als laterals que la subjecten.

llibreria fusta i ferro

LLIBRERIA A MIDA

Llibreria a mida amb lleixes de fusta de pi color roure fosc i estructura de ferro tubular en color negre que s'adapta a l'espai perfectament.

llibreria fusta i ferro

LLEIXA - CALAIX

Lleixa de fusta de pi amb perfil de ferro, tapa i calaix per a emmagatzematge (en aquest cas de pèl·lets per a l'estufa); ancoratge i ferro decoratiu en blanc.

mobles fusta i ferro

MOBLES FUSTA I FERRO SALA D'ESTAR

Mobles en fusta i ferro a mida per a un pis de Madrid: moble amb porta i forat per a vinoteca, barra amb xapa ondulada, bagul per a amagar la sorra dels gats i moble de fusta per al televisor.

mobles fusta

TAULA AUXILIAR RODONA FUSTA

Taula auxiliar per a la sala d'estar de fusta. Les potes són de fusta reutilitzada i el sobre de la taula s'ha envellit amb tonalitats grisenques.

perfils fusta

SKYLINE DE FUSTA DECORATIU

Skylines tallats a mà en fusta de pi i envarnissats color cirerer de les ciutats de Sanalecina, Terrassa i Barcelona. Decoració de paret totalment personalitzada.

fletxes fusta personalitzades

FLETXES FUSTA PERSONALITZADES

Cartells de fusta personalitzats en forma de fletxa per a la decoració d'una llar, per a recordar viatges. Decoració en fusta personalitzada.

separador fusta

SEPARADOR DE LLISTONS

Separador d'espais amb llistons de fusta; així la cuina queda més amagada i la sala d'estar més acollidora sense perdre molta llum ni visió.

Consulta més feines nostres