mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

QUÈ ÉS VIL.LA PINGÜÍ


Vil.la Pingüí és una comunitat creativa on podràs: IMAGINAR, CREAR I PRACTICAR.
Per a que no t'avorreixis, t'anem proposant diferents tallers i cursos per a aprendre diferents disciplines manuals i que despertin la teva creativitat i esperit de "fes-t'ho tu mateix": dibuix i pintura, manualitats, scrapbooking, iniciació al bricolatge, etc.


Per als menys manetes, també tenim l'alternativa de la nostra botiga online. Creem articles originals i fets a mà amb materials reutilitzats per a una decoració amb un toc personal. Quasi tot es pot personalitzar i fer a la teva mida!!!


El que volem és que facis o t'emportis allò que t'agrada i et faci el dia més creatiu!


QUI ÉS VIL.LA PINGÜÍ


Som dos emprenedors que hem volgut dedicar-nos a la nostra passió de crear, deixar enrera la feina de cadira i tornar a allò manual, a la creativitat, al disseny.

Treballem en el disseny de mobles amb materials reutilitzats com fustes de palet, cintes de vídeo, mobles restaurats o recuperats, i intentem donar la nostra personalitat a tot allò que creem, tot i que estem especialitzats en mobles de fusta i ferro d'estil industrial.


A través de la nostra botiga online podreu trobar una oferta fixa de productes i decoració handmade. Tot i que també podem crear el teu moble desitjat a mida, tant per a emprenedors i nous negocis, com per a particulars. Però no tot és crear, també ensenyar i compartir. Així, oferim diferents tallers i cursos per a seguir practicant i crear en grup manualitats, iniciar-se en el bricolatge, scrapbooking... DIY!


NOSALTRES


LAURA DÍAZ
Co-propietària, community manager i "PROFE" DE MANUALITATS

LUÍS FONSECA
co-propietari i expert artesà, el "manetes"