mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

PORTFOLI - MOBLES PERSONALITZATS


En aquest apartat podeu veure una mostra dels nostres treballs realitzats per a empreses i comerços, mobles de fusta i ferro personalitzats per a negocis i interiorismes: taules a mida, mostradors, barres, rètols de fusta, mobiliari a mida...

Podeu demanar el vostre pressupost sense compromís!
O visitar la nostra botiga online.


NEGOCIS I EMPRESES - ELS NOSTRES TREBALLS


1.ESCOLA COMPLOT

L'escola Complot del barri de Ciutat Vella de Barcelona, ha remodelat les seves instal·lacions per a donar-li un nou aire. L'interiorisme ha estat a càrrec de La Talenta (Sofía Avila i Gemma Dealbert). Nosaltres hem realitzat mobiliari a mida per a la nova imatge en base de fusta.

mobiliari a mida barcelona

2.Mobiliari palets

Tot el mobiliari de la nostra botiga és artesanal i handmade, construit a partir de fusta de palets. Tot i així, hem aconseguit diferents acabats per a les diferents peces: mostrador, separador, taula de treball, aparador...

base rotulo madera

3.Base fusta rètol

Base de fusta feta a mida per al rètol del restaurant de Barcelona L'Osteria de Contadino - Ristorante Italiano.


base rotulo madera

4.Mostrador palets

Mostrador personalitzat per a Yako & Friends, una perruqueria de gossos fet amb fustes de palets i sobre metàl·lic amb cantoneres de forja.

rètol de fusta corporatiu

5.Rètol corporatiu

Ròtul de fusta corporatiu. La marca està troquelada a la fusta i té un fons de color blau que s'il·lumina. La fusta contrasta amb la xapa de l'exterior.

rótulo de madera a medida

6.RÈtol i mobiliari fusta

Rètol de fusta personalitzat per al Centre Nitya, amb logotip i colors corporatius. Fet a mà, amb fustes i caixa de llum. Mostrador a mida amb fusta i catoneres i sobre de ferro. Prestatges de fusta amb estructura de varetes.

mostrador blanc decapat

7.Mostrador fusta i ferro

Els nois de la sabateria Agua Patagona de Girona ens encarreguen aquest mostrador a mida fet a partir de fusta i ferro. En aquest cas, l'acabat és en blanc decapat i efecte òxid per a totes les cantoneres i el sobre de xapa. Dins té prestatges per a emmagatzematge.

mobles fusta barcelona

8.Mobiliari cafeteria

Animal Coffee Bar ha confiat en nosaltres per a crear tot el mobiliari de la la cafeteria amb el millor cafè de Barcelona: la barra amb vitrina, rètols amb fusta i ferro, tamborets, taules altes i bancs totalment fets a mida i de forma artesanal. Us convidem a visitar-los al carrer de l'Avenir, 44 de Barcelona.

mobiliari fusta pizzeria

9.Mobiliari pizzeria

Rètol, mostrador, prestatges i bagul a mida per a la nova pizzeria d'Agramunt, "Pizzeria Xus... del forn a casa". Mobiliari fet a mà amb ferro i fusta per a donar una decoració única, exclusiva i acollidora a aquest nou local de la província de Lleida.

lletres corporatives fusta

10.Lletres corporatives de fusta

Lletres de fusta corporatives de 55 cm d'alçada per a un stand pilot de la nova marca de cosmètica natural Nature que va estar present a la fira de franquícies de Sevilla.

mobiliari fusta i ferro

11.Mobiliari fusta i ferro

Sobres de fusta per a la barra, taules i un mostrador, tot seguint la mateixa línia de fusta color roure amb cantoneres de ferro de color negre i cargols vistos, acompanyen la decoració d'aquest nou local de Barcelona.

marc de fusta

12.Marcs de fusta

Marcs de fusta a mida per a la decoració gràfica de cerveses Moritz penjada a la terrassa d'un hotel de Barcelona. Les peces de fusta que emmarquen el grafisme són senceres i estan tractades per a la seva exposició a l'exterior.

mobiliari envellita

13.Mobiliari perruqueria

Mobiliari a mida per a renovar la imatge de la perruqueria Vintage. Tot s'ha fet amb fusta d'estil envellida i el ferro té un efecte òxid: els armaris per als comptadors, el mostrador, i també la porta i el muntatge per a emmagatzematge que aprofita el forat de l'escala. Per al prestatge, l'estructura que s'ha fet servir imita un sistema de canonades d'aigua amb lleixes de fusta que aporta un toc d'originalitat.

mobiliari ferro blanc

14.Mobiliari Taller de xocolata

Per a aquest taller de xocolata de Mataró se'ns ha demanat un mobiliari amb estructura de ferro en blanc martelé i sobre de fusta allistonat. Els mobles modulars s'han combinat amb sobres i prestatges de fusta fets a mida i amb el mateix acabat que els mobles fets a mà. El rètol és tot de fusta i totalment artesanal.

lletra fusta i llum

15.Lletra decorativa en fusta i llum

Lletra S de Several Cafè d'1,20 metres d'alçada feta a mà en fusta. Té un acabat d'efecte envellit per a la decoració d'aquesta cafeteria de Barcelona i 12 bombetes que creen un ambient molt càlid.

rètol troquelat a mà

16.Troquelat rètol

Per a la nova perruqueria i veterinari de Sant Andreu (Barcelona), Moixaines, hem troquelat el seu logotip en el rètol de fusta que llueix a l'entrada.
Tot el troquelat, tant el text com els perfils del gos i el gat, s'han fet a mà.

mostrador amb llum

17.Mostrador amb llum

La perruqueria Desengaño de Barcelona ja té el seu nou mostrador de fusta i ferro personalitzat i a mida, amb el nou logotip troquelat en la part central i amb retroil·luminació! Està acabat en blanc decapat i el ferro té un efecte òxid, així com el calaix de l'interior.

taula ferro i fusta

18.Taula fusta i ferro a mida

L'estudi MS&LB estrena aquesta taula amb estructura de ferro i acabat gris forja amb sobre de fusta allistonada feta a mida. La fusta descansa sobre una estructura amb el cargols vistos que li dóna un aire més industrial a l'habitació.

mostrador fusta

19.Mostrador I MOBLE CAIXES FRUITA

Per al nou centre Experience yoga & pilates de Cornellà del Llobregat, hem confeccionat aquest mostrador de fusta allistonada amb acabat blanc decapat i sobre tintat de negre, amb l'interior color roure i calaixos a mida. També un moble amb caixes de fruita reutilitzades i potes de ferro per a les estoretes.

fletxes

20.Pal senyalitzacions decoratives

El pati del Several Cafè llueix aquest pal amb senyalitzacions fetes en fusta, amb forma de fletxa per a la decoració exterior. Les paraules mostren la veta de la fusta i els colors pastel combinen i destaquen amb el verd de les plantes.

vitrina fusta

21.Vitrina a mida
AMB ACABAT FUSTA

Seguim fent peces personalitzades per a la cafeteria Animal Coffee Bar. En aquest cas, una vitrina de vidre i fusta a mida i en línia amb tota l'estètica del seu mobiliari també creat per Vil.la Pingüí. Així aquestes pastes llueixen genials!

mostrador ferro

22.MOSTRADOR A MIDA

Mostrador de fusta allistonada de color blanc decapat amb cantoneres de ferro i cargoleria vista, amb sobre de xapa acabat efecte òxid. Interior personalitzat, amb prestatges per a l'ordinador i emmagatzematge per a la sabateria Jubel de Cornellà del Llobregat.

cobriment fusta

23.COBRIMENT FUSTA

La façana del nou Rebost de Sant Andreu llueix més maca que mai.
Per a embellir la paret, per a sota del rètol de ferro, ens van encarregar aquest cobriment amb llistons de fusta amb acabat blanc decapat.

rètol fusta vintage

24.RÈTOL FUSTA VINTAGE

Rètol d'aspecte vintage, de fusta, amb acabat de color blanc decapat sobre gris amb el nom troquelat de forma artesanal i amb el color rosa pastel corporatiu. Rètol retroil·luminat per a la nova botiga de roba per a dona de l'Eixample, Barnabella.

rètol fusta corporatiu

25.RÈTOL CORPORATIU EN FUSTA

Rètol corporatiu Ukudlala de Madrid, de dos colors, lletres troquelades a mà sobre fusta. Aquest rètol té un acabat imitació roure blanc, que combina amb la decoració del centre.

cartell fusta a mida

26.CARTELL FUSTA A MIDA

Cartell de fusta per a senyalització fet a mà, a mida i personalitzat per a l'Hotel Comendador de Segovia

banderola xapa

27.BANDEROLA

Banderola de xapa a mida i llum led superior per a que ningú es salti la cafeteria de tercera generació de Barcelona Animal Coffee Bar.

rètols fusta floristeria

28.FLORISTERIA: RÈTOLS A MIDA

Us presentem els rètols fets a mida, de forma artesanal i amb fusta per a la floristeria de Castelldefels Flordisseny. Disseny a mida, amb i sense bombetes, logotip amb colors corporatius sobre base de fusta color roure.

armari fusta a mida

29.FLORISTERIA: MOBILIARI A MIDA

Mobiliari fet a mida per a la floristeria de Castelldefels Flordisseny. Mostrador, armari, lletres de fusta i llum, taules altes i cartell, tot amb fusta acabat roure i ferro amb cargoleria vista d'estil industrial per a la seva nova imatge.

rètols fusta i ferro

30.RÈTOLS FUSTA I FERRO

El nou local de la plaça de la Barceloneta ja ha aixecat persianes i es mostren els rètols retroil·luminats fets en base de fusta i estructura de ferro acabat negre d'estil industrial. El logotip de North & South està troquelat a mà. Restauració del rètol original sobre xapa.

mobiliari terrassa

31.TERRASSA CAFETERIA

La cafeteria del Carrer Girona, Demeritas, estrena mobiliari de terrassa fet a mida, amb taules i jardineres de fusta i ferro, customitzades, que fan joc amb l'estil natural, modern i industrial del local. També lleixes de fusta fetes a mida.

barra fusta cafeteria

32.MOBILIARI FOCACCERIA

Bancs a mida, vitrina, barra de fusta i cobriment de rètol exterior a mida per a la nova cafeteria-focacceria de Castelldefels, PICNIC. Acabat molt net i natural amb la fusta color pi i ferro gris fosc.

lletres fusta i xapa

33.LLETRES FUSTA I XAPA

Per a rematar la decoració del restaurant PICNIC de Castelldefels, aquestes lletres corporatives fetes amb fusta i xapa a mida.

mobiliari industrial restaurant

34.MOBILIARI FUSTA I FERRO

El restaurant En Ville del Raval, estrena mobles de fusta i ferro per a la seva entrada. Prestatges a mida per a ampolles, un armari d'estil industrial i una taula molt gran de fusta i ferro per a grups.

mobles a mida

35.MOBILIARI A MIDA

Mobiliari a mida per al restaurant Sushi & Cakes de Sant Cugat: mostrador en fusta i cantoneres de ferro en blanc i sobre de fusta, vitrines a mida, logotip en fusta, taules amb pota de ferro i taulell volat per a aprofitar millor l'espai.

rètol a mida

36.RÈTOL I MIRALL PERSONALITZATS

Per al nou local de menjar orgànic del Paral·lel, Burret's, hem fet un rètol i mirall personalitzats. Rètol de fusta en color negre i lletres troquelades amb fons blanc. Mirall d'estil industrial efecte òxid.

taula taller

37.TAULA TALLER

Taula de taller a mida per a hola.casaestudio. Estructura de ferro amb soldadures vistes, sobre i prestatges de fusta per a emmagatzemar rotllos de tela.

lletres fusta

38.LLETRES LOGO FUSTA I LLUM

Lletres corporatives fetes amb fusta i llum per a Canna Fertilitzants. Les lletres medeixen 1 metre x 1 metre cadascuna! Un gran element de decoració!

taules cuina

39.TAULES CUINA A MIDA

Taules de ferro blanc i taulells a mida conjunt amb la resta de la cuina per a que l'equip de Zero 2 Inifnity pugui utilitzar-ne els quasi 4 metres que medeixen ambdues juntes.

microllibreries

40.MICROLLIBRERIES

Devoralibros és un projecte de microllibreries que podreu trobar a diferentes locals de Sevilla, Barcelona, Madrid... Doneu un cop d'ull aquí als diferents models adaptats a l'estètica de l'establiment.

mobles botiga alimentació

41.MOBILIARI BOTIGA ALIMENTACIÓ

Taula central amb rodes, taula per a l'aparador i moble i prestatge expositors de fruita, tot a mida amb estructura de ferro color gris fosc i fusta de pi color roure per a aquesta nova i encantadora botiga d'alimentació d'Horta.

taules patronatge

42.TAULES PATRONATGE

Dues taules gegants fetes a mida amb estructura de ferro per a patronatge i confecció, amb làmpades de fusta per a treballar còmodament en aquest nou espai de coworking, costura i estampació de Marina, Maza Coatelier.

porta fusta

43.PORTA I MOBLE DE FUSTA

La Pizzeria Xus ha tornat a confiar en nosaltres per a fer una porta tipus western a mida de fusta, emmarcar la pissarra i per a un nou moble de fusta per a exposar els seus productes. Va quedant tot molt maco!

rètols personalitzats

44.RÈTOLS PERSONALITZATS

El nou restaurant de la Plaça del Mercat nº 20 del Clot, Nana, ja estrena rotulació amb aquesta banderola a mida de xapa i el rètol personalitzat amb les lletres Nana troquelades en fusta, retroil·luminat i detalls en pintura.

mostrador fusta i ferro

45.MOSTRADOR I PRESTATGES

Mostrador a mida amb fusta color pi i xapa de color negre forja amb interior a mida per a l'emmagatzematge. Prestatges amb 3 lleixes i penjador de ferro i fusta amb el mateix acabat per a les gràfiques Zuzen de Guipúscoa.

mostrador fusta i ferro

46.MOBILIARI INDUSTRIAL

Per a aquesta gràfca de León D&D Gráfica Digital, hem realitzat a mida un mostrador amb dos nivells, dos prestatges d'estil industrial amb tub de ferro i la banderola corporativa.

taula i tamborets a mida

47.TAULES I TAMBORETS

Taules i tamborets a mida, amb sobre de fusta de 4 cm de gruix color roure envellit i estructura de ferro acabat color negre forja per a l'ampliació de La Microcervesera que trobareu a Girona. Salut!

rètol de fusta a mida

48.RÈTOL DE FUSTA

Per a La Botigueta de Ca n'Amat hem realitzat aquest rètol de fusta personalitzat i a mida, amb el disseny del logotip pintat sobre la fusta de color roure envellit. Super maco!

pissarra corporativa

49.PISSARRA CORPORATIVA

Cavallet a mida de fusta i cantoneres de ferro en color negre per al restaurant La Criolla amb suports per a treure i posar la pissarra i personalitzat amb transfer corporatiu.

rètol fusta troquelat

50.RÈTOL FUSTA SERVITECA

Rètol de fusta allistonat de color roure amb rodona corporativa i lletres troquelades a la fusta SERVITECA i detalls pintats per a aquesta fruiteria de Mataró.

vitrina ferro

51.VITRINA I RÈTOL A MIDA

Rètol a mida amb logotip pintat sobre fusta per a aquest nou restaurant de Poble Nou, Apri Bocca. Vitrina a mida d'estructura de ferro color negre que queda perfecta en aquesta barra de marbre.

rètol amb llum

52.RÈTOL AMB LLUM

Rètol personalitzat de fusta i retroil·luminat per a La Bodega del Sol de Barcelona. Lletres, cervesa i estrelles troquelades sobre fusta i òrbites i lletres pintades. Un disseny de Monzón que guanya molt amb les llums enceses!

mostrador negoci

53.MOSTRADOR XL

Mostrador Xl, de 2,50 metres de llarg, amb frontal allistonat de fusta color blanc decapat i cantoneres de ferro amb cargoleria vista. El sobre de xapa té acabat efecte òxid i l'interior s'ha fet a mida segons les necessitats d'emmagatzament. Genial!

mostrador forrat

54.MOSTRADOR COM NOU

Aprofitament del mostrador original, forrat amb llistons de fusta del mateix color que les parets, amb sobre de xapa i cantoneres de ferro de color gris clar per a la nova imatge d'Oryma.

cartell fusta

55.CARTELL FUSTA

Cartell de fusta a mida per a l'exterior de l'estudi fotogràfic Helena Molinos. Fusta de pi envarnissada color roure amb logotip i dades pintades en blanc.

corpori de fusta

56.CORPORI DE FUSTA

Corpori tallat en fusta amb acabat natural que vestirà les instal·lacions de FLA amb aquesta i altres aplicacions de la seva imatge corporativa. Tota la peça ha estat tallada i polida a mà.

rètol a mida

57.RÈTOL XXL

Rètol gegant fet a mida, de 4,5 metres de llarg i 90 cm d'alçada per a Frankfurt-Cerveseria de Barcelona, al barri de la Bonanova. Fons de fusta color roure amb lletres i cervesa troquelades amb fons de color per a la retroil·luminació i altres detalls pintats. Enorme!

rètol de fusta

58.RÈTOL FUSTA RELLEU

La botiga i taller Abrilbike ha decorat la seva façana amb aquest rètol amb base de fusta color pi natural, amb el nom pintat en vermell sobre la fusta i el logotip de la bicicleta tallat a mà i en relleu. Si aneu al carrer Sardenya els trobeu segur!

mobiliari a mida

59.MOBILIARI A MIDA

Mobiliari a mida i personalitzat per a l'estudi de fotografia Helena Molinos de Mataró. El sobre de les taules està composat de diferents peces de fusta que li donen aquest toc característic.

taula rodona

60.TAULA I BARRES A MIDA

Per a la cordilleria El fil de les moires s'ha creat aquesta taula rodona amb estructura de ferro tubular i sobre de llistons de fusta de 4 cm de gruix i les dues barres de fusta de la zona de cafeteria. Tot en fusta de pi i en concordància amb la resta de mobiliari.

rètol fusta relleu

61.RÈTOL EN RELLEU

Per a la botiga de joguines Fusta Cadabra hem adaptat el seu increíble logotip a la fusta, i el resultat és aquest espectacular rètol amb base llisa, lletres tallades i tintades en fusta amb el nen també en relleu pintat a mà. Una passada!

cartell fusta relleu

62.CARTELL EN RELLEU

Cartell corporatiu per a l'empresa de snacks ecològics Verdvending, amb les lletres tallades en fusta en blanc decapat sobre fons de color roure també de fusta.

taula alta ferro fusta

63.TAULES I RÈTOL A MIDA

Per al nou forn de pa Flecart de Girona, hem realitzat a mida dues taules altes amb el sobre de fusta i ferro. Per a la façana, un rètol gegant de 4 metres i mig amb el seu logotip pintat en negre.

rètol interior llum

64.RÈTOL LLUMINÓS D'INTERIOR

RRètol per a interior que actua com a plafó lluminós corporatiu. Fons de color gris amb lletres troquelades en color blanc per a un millor contrast i impacte amb la llum del rètol encesa.

rètol fusta il·luminat

65.RÈTOL DE FUSTA IL·LUMINAT

El nou centre d'estètica i teràpies corporals de Barcelona, Sawabona, ja té llest el seu nou rètol de fusta, amb les lletres troquelades amb fons blau i retroil·luminat i reixeta de fusta superior.

mobiliari a mida

66.MOBILIARI TREBALL

Mobiliari a mida per a la renovació de l'espai de l'Associació Joc Viu: taula rodona, prestatges amb escaires i bagul a mida, forrat de paret, moble per al servidor, mostrador-escriptori i taules de treball per a ordinador fetes amb fusta de pi acabat roure i ferro en color blanc.

rètol troquelat relleu

67.RÈTOL TROQUELAT I EN RELLEU

Rètol de fusta a mida per a la nova imatge de la pizzeria Àncora de Barcelona: lletres troquelades i logotip en relleu.

mobles a mida

68.MOBLES AGROBOTIGA

Mobles a mida, rètol, prestatges, taula central i mostrador en fusta i ferro efecte òxid per a la nova agrobotiga "Compra a pagès!" del restaurant Magadins Vell amb productes del Moianès.

rètol fusta a mida

69.RÈTOL FUSTA AMB LLUM

Nou rètol per a la renovada perruqueria el barri de Sant Andreu, Quins pèls: lletres i logotip pintat i nom troquelat en la fusta per a retroil·luminació.

rètol fusta hostal sitges

70.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta amb lletres i flors en relleu, tallades a mà, per a decorar l'escenari del jardí de l'Uopia Beach House de Sitges. La cirereta!

moble cubs fusta

71.MOBLE MODULAR

Increïble i enorme moble modular amb estructura de ferro i malla deployé en color negre i cubs de fusta il·luminats amb led per al restaurant La Taguara dissenyat per l'estudi Toolbox.

mobles gimnàs

72.MOBILIARI RECEPCIÓ

Per a la recepció de l'escola de dansa Jym's ens encarreguen un mostrador a mida fet amb xapa i fusta, un prestatge de tub circular de ferro i lleixes de fusta i un banc en la mateixa línia industrial. Maco, maco!

cartell de fusta

73.CARTELL DE FUSTA

Cartell de fusta corporatiu per al nou centre de ioga de Sant Andreu de Llavaneres, M-YOGA, per a l'entrada del seu estudi.

rètol de fusta

74.RÈTOL LLETRES FUSTA

Rètol gegant de 445 x 150 cm per a aquest parc infantil d'Igualada, Carrusel Park, amb lletres de fusta de colors i base color roure. Una passada!

mostradors xapa i fusta

75.MOSTRADORS MODULARS

Mostradors modulars a mida per al restaurant i càtering de Getafe, Casa de Pías. Són dos mostradors de fusta i xapa corrugada de color negre mate que es poden utilitzar per separat o bé unir com un de sol. Ens encanta!!!

rètols de fusta barcelona

76.RÈTOLS DE FUSTA

Per a la senyalització del nou coworking de Barcelona, Lalola Coworking de creació, hem realitzat aquests dos rètols corporatius amb fusta, en relleu i pintats. Una cucada!

barra a mida

77.BARRA A MIDA

La Microcervesera ha tornat a confiar en nosaltres per a aquesta barra tan maca a mida de fusta i ferro i d'estil industrial. Molt xula!

rètol fusta pintat

78.RÈTOL FUSTA PINTAT

Rètol de fusta pintat en dos colors amb el logotip de Birdikus, el nou negoci del carrer Costa Rica de La Sagrera ;)

rètol fusta troquelat

79.RÈTOL TROQUELAT FUSTA

Per a la botiga Capri de Barcelona, hem realitzat aquest rètol a mida: logotip troquelat en fusta en color roure amb colors corporatius de fons. Super fresc!

rètol fusta troquelat logotip

80.RÈTOL TROQUELAT

Rètol d'interior en fusta color roure amb perfil irregular i logotip troquelat per a l'escola d'idiomes El Aula Azul de Sant Sebastià ;)

rètol lletres fusta

81.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta amb les lletres tallades a mà en relleu Cal Rit i detalls pintats amb els colors corporatius d'aquesta nova agrobotiga de La Cerdanya.

moble xapa i fusta

82.MOBILIARI FERRO I FUSTA

Mobiliari a mida per la nova botiga a granel de Rennes (França), Ti Grains: mostrador amb vitrina integrada, barres, prestatges, expositors i taules de diversos nivells fets amb ferro i xapa de color negre i fusta de pi.

lletras fusta corporatives

83.LLETRES FUSTA CORPORATIVES

Lletres de fusta corporatives tallades a mà, pintades en color blanc i preparades per a ús exterior, per a la imatge d'aquesta empresa de bisuteria valenciana, Idealia.

rètol fusta i xapa

84.RÈTOL FUSTA I XAPA

Per a la façana de Bossinets a Vilanova i la Geltrú, hem realitzat aquest rètol amb base de xapa de ferro que serveix per a collar-lo i que es pot veure com a fons de les lletres troquelades a mà, genial!

rètol fusta exterior

84.MOBILIARI PASTISSERIA

Aquesta pastisseria creativa obre les seves portes a Vilanova i la Geltrú i els hem realitzat rètol exterior de fusta troquelada amb retroil·luminació, barra de fusta amb escaires de ferro a paret a mida i mostrador de fusta i ferro amb vitrina,
Y por qué no?!

expositor fusta corporatiu

85.EXPOSITORS FUSTA

Expositors de fusta a mida per a promocionar els productes de Remember ecosostenible a les perruqueries que treballen amb els seus tints, shampoo, etc.

cartell horari negocis

86.CARTELL FUSTA HORARI

La perruqueria Quins Pèls de Barcelona ha tornat a confiar en nosaltres per a anunciar a la seva clientela l'horari d'atenció amb aquest cartell de fusta pintat ;)

rètol fusta barcelona

87.RÈTOL FUSTA PERRUQUERIA

La nova perruqueria de Santa Coloma de Gramanet, Goen Estilistes, ja ha obert les seves portes amb el seu rètol de fusta amb lletres en relleu.

rètol fusta

88.RÈTOLS FUSTA LA MOLINA

Nous rètols de fusta per a la façana del Bar Restaurant de La Molina, Schuss Food & Bar per a que tothom els vegi des de ben lluny!

rètol fusta yoga

89.RÈTOL FUSTA RELLEU YOGA

Rètol de fusta de quasi 4 metres de llarg a mida per al nou centre de Pai Yoga: base de fusta de pi color roure, pastilla amb logotip pintat a mà i lletres de fusta en relleu també tallades a mà. Un rètol d'alçada!;)

cartell fusta pintat

90.CARTELL PARADA DE FUSTA PINTAT

Cartell per a interior de fusta amb acabat roure envellit. Les lletres corporatives i els dibuixos decoratius estan pintats a mà per a un rètol artesanal i únic de la parada de moda infantil Cúcu de Barcelona.

rètol fusta negocis

91.RÈTOL DE FUSTA RÚSTIC

Rètol de fusta allistonat amb òval decoratiu al centre amb el nom pintat sobre fusta. Lletres de fusta tallades a mà per a l'activitat del negoci d'aquesta cansaladeria de l'Espluga de Francolí que renova imatge

rètol fusta caixa llum

92.RÈTOL FUSTA I LLUM

La nova botiga Galera Fotografia de L'Hostpitalet de Llobregat, estrena també aquest rètol amb fusta als laterals i caixa de llum de metacrilat al centre. Molt elegant!

mostrador llistons fusta

93.MOSTRADOR VERTICAL

Mostrador amb sobre de xapa, cantoneres de ferro amb tornilleria vista i frontal amb llistons de fusta de diferentes amples, gruixos i colors.

retols fusta barcelona

94.RÈTOL I MOBILIARI BARCELONA

Mobiliari a mida per a la nova botiga de llaminadures i galetes, Muacs Barcelona: moble modular i moble central de dos nivells acabat blanc desgastat; cobriment de fusta i rètols amb lletres en relleu per a l'exterior, super xulo!

banderola de fusta

95.BANDEROLA I RÈTOL FUSTA

Banderola de fusta i rètol amb fusta tintada de blanc, lletres en relleu tallades a mà en fusta i detalls pintats per a la botiga de roba de Sitges, Happy days.

rètol fusta troquelat

96.RÈTOL FUSTA TROQUELAT

Aquest rètol ha viatjat fins a Zamora per a la residència cania, Villa Anouk: logotip troquelat en fusta amb fons de color negre.

rètol fusta herbolari

97.RÈTOL FUSTA A MIDA

Rètol de fusta efecte allistonat acabat color roure envellit amb text i detalls pintats sobre fusta i cullera troquelada per a l'establiment Cullera de Pal de Barcelona.

mobles botiga barcelona

98.MOBILIARI BOTIGA

Mobiliari a mida per a la nova botiga Nae Vegan Shoes de Barcelona: rètol i banderola de fusta, lleixes a mida, corpori de fusta, banqueta i mostrador.

cartell fusta tamarit

99.CARTELLS FUSTA A MIDA

Cartells de fusta personalitzats per a la senyalització de diferentes zones i indicacions del Castell de Tamarit amb stencil en color blanc.

corpori de fusta

100.CORPORI EN FUSTA

Corpori de fusta tallat a mà i pintat en color negre mat per a la nova oficina a Madrid de l'empresa Avawood

logotip en fusta

101.LOGOTIPS TALLATS EN FUSTA

Logotips de Quicksilver, Billabong, Roxy i Element tallats a mà en fusta i envarnissats color roure per a la decoració d'un stand.

logotip en fusta

102.MOBLE CERVESER A MIDA

Moble a mida en fusta per a sortidor de cervesa per al Somewhere Café del carrer Aribau de Barcelona. Estructura de llistons de fusta amb armariet amb stencil dissenyat per Blanco Azabache.

rètol botiga madrid

103.RÈTOL PINTAT BOTIGA

Rètol en fusta efecte allistonat de més de 4 metres per a la botiga de Madrid La Chata Merengüela, amb logotip pintat sobre fons color menta.

taula fusta i ferro

104.TAULES DE FUSTA I FERRO PER A TEIXITS

Hem fet a mida dues taules de 2 metres per a exposar-hi rotllos de tela per a la nova botiga a Barcelona de Kilotela

rètol fusta negoci

105.RÈTOL FUSTA AMB LLUM

L'òptica Vision Center de Barcelona ha actualitzat la seva imatge amb aquest rètol personalitzat, troquelat a mà en fusta i retroil·luminat.

taula terrassa

106.TAULES TERRASSA CORPORATIVA

La Rouge del Raval actualitza la seva terrassa amb aquestes taules a mida, en color vermell i un stencil al sobre amb la lletra de La rouge. Dissenyat per Blanco Azabache.

mobles botiga barcelona

107.EMPROVADOR, SEPARADOR I RÈTOLS

La nova botiga de Barcelona Passion animal, té un separador i emprovador fet a mida en fusta i ferro i dos rètols troquelats en fusta retroil·luminats a la façana.

rètol fusta botiga

108.RÈTOL CAIXA DE LLUM

Canius Ensinistrament ja ha obert les seves portes i per fi llueix el rètol troquelat a mà i pintat amb caixa de llum per a retroil·luminació a la seva entrada.

chillout mobles fusta

109.CHILLOUT XIRINGUITO

Sofàs en forma de L i banquetes de fusta en color blanc, remodelació de la barra amb nou taulell i decoració, moble per a les copes i gronxadors de fusta per al nou espai chillout del xiringuito Zero by Hola de Vilanova i la Geltrú. Dissenyat per Blanco Azabache.

Consulta més treballs i encàrrecs que hem fet